Om AC Regnskab
Bogholder i Brøndby

Bogholder Afshan Chughtai - AC Regnskab i Brøndby

Revisor (HD) Afshan Chughtai

AC Regnskab ApS i Brøndby er ejet af Afshan Chughtai, som er uddannet HD(R) og har arbejdet professionelt med regnskab siden 2009. Afshan hjælper små og mellemstore virksomheder med deres bogføring, årsregnskab og administration.

Din oplevelse betyder noget

Hvad vil du opleve, når du samarbejder med mig?

Når du samarbejder med mig, vil du opleve, at jeg er nærværende, har en god forretningsforståelse, og altid er nem at få fat på.

Du får noget for pengene

Hvad tilbyder jeg til hvem?

Jeg kan hjælpe dig

Jeg tilbyder skræddersyede pakkeløsninger til små og mellemstore virksomheder, der søger hjælp til bogføring, årsregnskab (uden revision) og administration.

Du og din virksomhed er unik

Jeg ved, at hver virksomhed er unik, og derfor er mine pakkeløsninger designet med fleksibilitet for øje, så de kan imødekomme forskellige behov og størrelser af virksomheder. Fælles for dem er dog, at de har fokus på at optimere dine processer og skabe værdi gennem effektivitet og overblik, så du får mere for dine penge.

Digital og effektiv

Jeg er en bogholder i Brøndby, men kan hjælpe kunder over hele landet.

Jeg har stor fokus på at være digital og skabe nogle effektive arbejdsgange for dig, så regnskab blev nemt, effektivt og korrekt. Jeg hjælper både kunder i Brøndby og nærområdet, men også kunder i resten af Danmark, hvor arbejdet kan laves online.

Kom i mål med regnskabet